ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ - ή Δημιουγούνται!

Πιστέψτε στην ΕΛΛΑΔΑ - γιατί έχει Αστήρευτες Πηγές.
Πιστέψτε στους ΕΛΛΗΝΕΣ - γιατί έχουν Απίστευτες Ικανότητες!
Ακολουθείστε το ΑΣΤΕΡΙ σας - αφού μάθετε Πώς να το Δημιουργείτε!
Βρείτε τις Δουλειές που Υπάρχουν, ή Δημιουργείστε τις, ...ακόμη και μέσα στην Κρίση - αφού μπορείτε με τα ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (κάντε Κλικ)!

Βρείτε εδώ την ΓΝΩΣΗ και ΕΜΠΕΙΡΙΑ που χρειάζεστε, δωσμένες όπου πρέπει σοβαρά, αλλά και όπου πρέπει με Χιούμορ, για:
* ΕΥΡΕΣΗ Εργασίας: Κανάλια Αναζήτησης, Βιογραφικό, Συνέντευξη, Πρόσληψη

* ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Δικής σας Δουλειάς: Τρόποι Εύρεσης Επιχειρηματικών Ιδεων, Αποδοτικοί Συνδυασμοί, κλπ.
* ΒΕΛΤΙΩΣΗ Εργασίας: Διατήρηση Θέσης, Αύξηση και Προαγωγή
* ΒΕΛΤΙΩΣΗ Αυτοαπασχόλησης ή Μ.Μ. Επιχείρησης: Αποδοτικοί Τρόποι Διαφήμισης και Marketing με Μηδαμινό ή Μηδενικό Κόστος

* ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ: Στατιστικές, Συστήματα, Στρατηγικές (κυρίως για το Τζόκερ, αλλά με Εφαρμογές και για άλλα Τυχερά Παιχνδια).

Ελάτε στην Άκρη, τους εί
πε. Είπαν: Φοβόμαστε. Ελάτε στην Άκρη, τους είπε. Ήλθαν. Τους Έσπρωξε και ...ΠΕΤΑΞΑΝ!
(Τους είχε δημιουργήσει Φτερά, αλλά αυτοί δεν το είχαν πιστέψει - ακόμα!)
Come to the edge, he said. They said: We are afraid. Come to the edge, he said. They came. He pushed them and they ...FLEW!
Guillaume Apollinaire

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

15 ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΣΑΣ Ή ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΑΣ


Αφορμή γι' αυτό που ακολουθεί μου έδωσαν φίλοι Καταστηματάρχες ή Μικρομεσαίοι, καθώς και Σύλλογοι, όπως οι  "Μαμάδες στο Δρόμο" από το Facebook. 
Αλλά βέβαια, σε όποιον άλλο χώρο κι αν ανήκετε, μπορείτε να αυξήσετε την συμμετοχή του κόσμου αν εφαρμόσετε τις Ιδέες που δίνονται παρακάτω.
Και μη ξεχνάτε ότι αποτελεσματική διαφήμιση δεν είναι πάντα η ακριβή διαφήμιση!

1.- Ζητείστε από τους ήδη μετέχοντες να φέρουν φίλους και γνωστούς. Αυτό μπορεί να γίνει πιο εύκολα όταν έχετε Εκδηλώσεις μέσα και έξω από την Επιχείρηση ή τον σύλλογο.
2.- Ελάτε σε επαφή με μαζικούς φορείς, όπως Σχολεία και Σχολές, Συλλόγους, Ενορίες, κλπ.
3.- Ζητείστε από ικανοποιημένα Άτομα και Πελάτες, ή μη μέλη του συλλόγου σας να (σας) στείλουν νέα Υποψήφια Μέλη.
4.- Βάλτε Αφίσες σε μαζικούς χώρους, π.χ. σε Γυμναστήρια, σε άλλες Κοινωνικές Εκδηλώσεις, κλπ. όπου συχνάζουν άτομα υποψήφια για Πελάτες ή Εθελοντές σας.
5.- Λάβετε μέρος σαν Σύλλογος ή Επιχείρηση σε Μαζικές Εκδηλώσεις, Γιορτές κλπ.
6.- Κάνετε Ομιλίες σαν Guest Speaker σε εκδηλώσεις (άλλων) Συλλόγων. Αυτό μπορεί να γίνει από πολλά Στελέχη και όχι μόνο από τον υπεύθυνο της Επιχείρησης σας ή του Συλλόγου. Ο καθένας φυσικά σε κάποιο κοινωνικό χώρο σχετικό με εσάς, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη απήχηση.
7.- Βρείτε για ποιους Λόγους και για ποια πιθανά Οφέλη θα ήθελε να έλθει στην Επιχείρηση ή στον Σύλλογό σας κάθε Κοινωνική Ομάδα. Αν δεν ξέρετε αρκετά, απλά ρωτήστε τα υπαρκτά Μέλη σας ή Πελάτες για τους δικούς τους λόγους, με ένα έξυπνο Ερωτηματολόγιο.
8.- Συγκεντρώστε και προβάλλετε τους λόγους και τα οφέλη σε Αφίσες (απλές σελ. Α4 στον Εκτυπωτή σας), ειδικά όταν συμμετέχετε σε Εκδηλώσεις άλλων.
9.- Βρείτε φιλικές Εφημερίδες και Ραδιοφωνικούς Σταθμούς στον τοπικό ή ευρύτερο χώρο σας και ζητήστε τους να πάρουν Συνέντευξη από εσάς ή σημαίνοντα στελέχη του Συλλόγου σας. Εκεί βέβαια θα προβάλλονται τα παραπάνω οφέλη - ειδικά αυτά που έκαναν εκείνο το άτομο να έλθει στην Επιχείρηση ή στον σύλλογο.
10.- Κάνετε επεμβάσεις με μηνύματα σε Εφημερίδες, Ραδιόφωνο, κλπ. για να πείτε τη γνώμη σας σε σχετικά με εσάς θέματα, ή και ευρύτερα, με κέντρο την φιλοσοφία της Επιχείρησης ή του Συλλόγου.
11.- Ξεκινήστε μια στήλη σε Εφημερίδα, βελτιώστε την και αν χρειαστεί πολλαπλασιάστε αυτό με άλλες Εφημερίδες, από άλλα στελέχη σας.
12.- Βάλτε Αφισούλες (2 ή 4 ανά σελ. Α4) σε Πίνακες Ανακοινώσεων σε Συλλόγους, Ενορίες, κλπ.
13.- Δείτε τι κάνουν άλλες Επιχειρήσεις ή άλλοι Σύλλογοι για Αύξηση των Πελατών ή Μελών τους και κάνετε το ίδιο.
14.- Ζητείστε από τους Πελάτες ή τα Μέλη σας να κάνουν στον χώρο τους την προεργασία που χρειάζεται για να πάει μετά κάποιο Στέλεχός σας ή εσείς να κάνετε μια Ομιλία. Η Ομιλία αυτή μπορεί να είναι σε παρεμφερές ή σε άσχετο θέμα - αρκεί να υπάρχει όφελος για το ακροατήριο.
15.- Αν δεν έχετε άλλο θέμα, μπορείτε να καλέσετε εμένα να μιλήσω για την Εύρεση Εργασίας και την Δημιουργία Αυτο-απασχόλησης, όπου φυσικά εσείς και ο σύλλογός σας θα παίζετε τον ρόλο του "σπόνσορα" - και θα έχετε την ανάλογη προβολή στο ακροατήριο.


 ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ:
Με ένα απλό τηλεφώνημα, ο k. Κύρος Αϊβάζης μπορεί να έλθει για τα Δωρεάν Σεμινάρια σε όποιον Φορέα το ζητήσει. Π.χ. σε...
* Δήμους, Ενορίες, Συλλόγους, Σχολές κλπ. 
Επίσης μπορεί να σας δώσει βοήθεια στα Βιογραφικά Σημειώματα με:
* Έλεγχο ή Διόρθωση υπάρχοντος Βιογραφικού 
* Σύνταξη νέου Βιογραφικού Σημειώματός σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου